Weboldal készítés - Segítünk üzleti igényei megvalósításában!

A Stylers Menedzsment Csoport igen nagy figyelmet fordít a weboldal készítés során arra, hogy a weboldal megfeleljen a mai nemzetközi trendeknek, technikai elvárásoknak, és emellett hatékonyan támogassa vállalkozását. Elsősorban azon ügyfeleinknek ajánljuk weboldal készítés szolgáltatásunkat, akik fontosnak tartják az interneten való professzionális megjelenést.

 Mik azok a dolgok, amelyekre nagy hangsúlyt fektetünk a weboldal készítés során?

 

  AJÁNLATKÉRÉS WEBOLDAL KÉSZÍTÉSRE

Dinamikus weboldal készítés (Portál készítés)

Azon ügyfeleinknek ajánljuk ezen weboldal készítés szolgáltatásunkat, akik rendszeres frissítést igénylő tartalmat szeretnének közzétenni. Ez a megoldás főleg portál oldalak, webshop – ok készítését teszi lehetővé oly módon, hogy információi a cég alkalmazottjai által is egyszerű, frissíthető formában kerüljenek a publikálásra. Egy jól strukturált dinamikus weboldal esetén háttéradatbázis biztosítja a folyamatosan frissíthető adattartalmat, és egy - az Ön igényei szerint kialakított – a Tartalomkezelő rendszer segíti alkalmazottait, hogy termékeit, híreit a lehető legegyszerűbb, és leggyorsabb módon publikálja.

Tudjon meg többet a dinamikus weboldal készítésről (portál készítés) >>>

 AJÁNLATKÉRÉS DINAMIKUS WEBOLDAL KÉSZÍTÉSRE

Statikus weboldal készítés

A Statikus weboldalak tökéletesek cégek bemutatására. A Stylers Menedzsment Csoport elsődleges célkitűzése, hogy olyan letisztult, egyedi kivitelezésű weboldalt készítsen Önnek, melyen keresztül pozitív benyomást kelt látogatóiban, megnyerje tetszésüket. Elsősorban azon ügyfelünknek ajánljuk statikus weboldal készítés szolgáltatásunkat, aki cége profilját, termékeit, tevékenységeit szeretné bemutatni, elérhetőségét közzétenni, mindennapos frissítést nem igénylő tartalom mellett.

Tudjon meg többet a statikus weboldal készítésről >>>

AJÁNLATKÉRÉS STATIKUS WEBOLDAL KÉSZÍTÉSRE

Tekintse meg kiemelt weboldal készítés referenciáinkat:

 • 2010-06-23 - Anatomical Travelogue, LLC (Portál készítés)

  Portál készítés - Anatomical Travelogue, LLC

  ThevisualMD.com egy hiteles egészségügyi és életmódbeli tartalmat és szolgáltatásokat nyújtó interaktív weboldal. A STYLERS Menedzsment  Csoport a weboldal készítés során innovatív megoldásokat alkalmazva próbálta kielégíteni a felhasználók igényeit. Célja, hogy az amerikai lakosság egészségtudatosságában és életszemléletében pozitív irányt mutasson. A portál készítés befejezése után esődlges cél volt a folyamatos Google optimalizálás megtervezése és elindítása.
   

 • 2011-03-22 - mellowmoodhotels.com (Portál készítés)

  mellowmoodhotels.com - portál készítés

  A cég profilja az évek során folyamatosan bővült, és ahogy kezdetben az ifjúsági szálláshelyek üzemeltetésére korlátozódott, úgy mára üzletágak komplex hálózatává nőtte ki magát. Mindamellett, hogy a Mellow Mood Group legnagyobb sikereit ma is a turizmus területén aratja, a vállalkozások köre kibővült a turisztikai szolgáltatások mellett saját ingatlan-beruházási részleget hoztak létre. A cégcsoport növekedésével párhuzamosan az utóbbi években jelentős ingatlanfejlesztési portfoliót alakított ki.  Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és fejlődésének köszönhetően a cégcsoport meghatározó szerepet tölt be a magyar turizmusban.

 • 2010-09-29 - Sionline.hu - Élen a télben (Portál készítés)

  Portál készítés - Sionline.hu - Élen a télben

  A STYLERS élesítette a sionline.hu internetes portál web2.0 - ás fejlesztéseit. Lelkes, elkötelezett, profi „sí-csapatuk” erős hangsúlyt fektet arra, hogy minden utasukkal egyénileg tudjon foglalkozni, egyéni ajánlattal tudjon szolgálni és gyorsan, gördülékenyen megszervezze Önnek programját a legértékesebb napokra!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:

E-mail: stylers@stylers.hu
Tel.: +36 - 20 / 396 - 3752
Hétköznap: 8 - 16 óra között


Tekintse meg referenciáinkat itt!

Kapcsolódó szolgáltatásunk:


Kövessen minket FACEBOOK - on:
 

Weboldal készítés | Kampány menedzsment | Android fejlesztés | FACEBOOK fejlesztés | Portál készítés | iPhone/iPad alkalmazásfejlesztés